• Grootste assortiment
    • Lage prijzen
    • Snelle levering
0 €0,00

Presse Papiers

Presse Papiers zijn er in allerlei vormen en kleuren. Er zijn ronde Presse Papiers, Piramide vorm, Octrons en meer speciale vormen. De meeste zijn geleverd in wel 10 prachtige kleuren. De Presse Papiers zijn uitgebracht in de 70 er en 80 er jaren. Veel Presse Papiers zijn inmiddels redelijk zeldzaam. In Europa zijn slechts 3 kleuren uitgebracht, helder, Vritral Medium en Bermuda Blauw. De overige kleuren zijn alleen in Amerika en Canada uitgebracht en daardoor zeldzamer dan de Europese kleuren.
 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Grootste assortiment

Met ruim 1.500 verschillende Swarovski beeldjes op voorraad hebben wij de meest uitgebreide collectie. 

Lage prijzen

De oude Swarovski collectie verkopen wij met kortingen tot wel 70%. De nieuwste Swarovski beeldjes verkopen wij met korting tot 20%.

Snelle levering

Besteld u op een werkdag voor 15:00 uur, en betaald u met iDEAL, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Alleen Nederland)

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief!

Verstuur

Kristalonline te Klaaswaal is niet verbonden met Swarovski, de Daniel Swarovski Organisatie of de Swarovski Crystal Society. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat een gespecialiseerde dienst aan de verzamelaars van Swarovski kristal producten biedt.

Top