• Grootste assortiment
    • Lage prijzen
    • Snelle levering
0 €0,00

Lovlots

De Lovlots zijn er sinds 2006. De eerste serie Lovlots zijn de beeldjes die nu Pioniers worden genoemd. Een van de eerste in deze serie is Missy Mo, een koe. Van de Mo’s is inmiddels een hele serie uitgebracht waaronder een aantal speciale uitgaven. Ze zijn erg populair onder de verzamelaars. De Lovlots beeldjes van Swarovski zijn in 2008 uitgebreid met de Gang of Dogs en in 2009 met de House of Cats. In 2010 zijn hier de City Park figuren en Vrolijke Eenden bijgekomen. In 2011 is hier de collectie Circus Lovlots aan toegevoegd. De nieuwste serie Lovlots zijn de Sealive beeldjes, Birds on Broadway figuren en Energy Emoti.

Grootste assortiment

Met ruim 1.500 verschillende Swarovski beeldjes op voorraad hebben wij de meest uitgebreide collectie. 

Lage prijzen

De oude Swarovski collectie verkopen wij met kortingen tot wel 70%. De nieuwste Swarovski beeldjes verkopen wij met korting tot 20%.

Snelle levering

Besteld u op een werkdag voor 15:00 uur, en betaald u met iDEAL, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Alleen Nederland)

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief!

Verstuur

Kristalonline te Klaaswaal is niet verbonden met Swarovski, de Daniel Swarovski Organisatie of de Swarovski Crystal Society. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat een gespecialiseerde dienst aan de verzamelaars van Swarovski kristal producten biedt.

Top