• Grootste assortiment
    • Lage prijzen
    • Snelle levering
0 €0,00

Crystal Memories

In 1993 werden de Crystal Memories geïntroduceerd. Deze lijn bestond uit allerlei geschenkideetjes, waren redelijk geprijsd, gaven een weerspiegeling van speciale herinneringen, zoals het speelgoed uit je kindertijd of simpelweg de theepot. De items uit de Crystal Memories serie zijn gemaakt van kristal met vergulde details en zijn bovendien zeer gedetailleerd zijn voor artikelen van dit prijsniveau. Naarmate de tijd vorderde, werd het duidelijk dat er steeds meer behoefte was aan speciale cadeauartikelen (Moederdag, Valentijnsdag. enz.) Met een breder scala aan materialen en nog meer functionaliteit van deze items.

Grootste assortiment

Met ruim 1.500 verschillende Swarovski beeldjes op voorraad hebben wij de meest uitgebreide collectie. 

Lage prijzen

De oude Swarovski collectie verkopen wij met kortingen tot wel 70%. De nieuwste Swarovski beeldjes verkopen wij met korting tot 20%.

Snelle levering

Besteld u op een werkdag voor 15:00 uur, en betaald u met iDEAL, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Alleen Nederland)

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief!

Verstuur

Kristalonline te Klaaswaal is niet verbonden met Swarovski, de Daniel Swarovski Organisatie of de Swarovski Crystal Society. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat een gespecialiseerde dienst aan de verzamelaars van Swarovski kristal producten biedt.

Top