• Grootste assortiment
    • Lage prijzen
    • Snelle levering
0 €0,00

Privacy Policy

Kristalonline.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kristalonline.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. U heeft recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.

Kristalonline.com gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren:

Als u een bestelling plaatst bij Kristalonline.com hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Tijdens het bestelproces maken wij gebruik van een SSl-verbinding. Dit houdt in dat de door u ingevulde gegevens beveiligd worden verzonden.

Om het winkelen bij Kristalonline.com zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. U heeft te allen tijde recht van inzage en/of correctie van deze gegevens door middel van uw account.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zick afmelden via de link in de nieuwsbrief of ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@Kristalonline.com.

Als u bij Kristalonline.com een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Server. In uw Kristalonline.com-account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Kristalonline.com verkoopt uw gegevens niet
Kristalonline.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stellen.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Kristalonline.com, dan kunt u een e-mail sturen naar info@Kristalonline.com. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. 

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief!

Verstuur

Kristalonline te Klaaswaal is niet verbonden met Swarovski, de Daniel Swarovski Organisatie of de Swarovski Crystal Society. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat een gespecialiseerde dienst aan de verzamelaars van Swarovski kristal producten biedt.

Top