• Grootste assortiment
    • Lage prijzen
    • Snelle levering
0 €0,00

Disney

Swarovski Disney Serie

Swarovski heeft verschillende Disney series in haar collectie opgenomen. Haal eenvoudig Donald Duck, Mickey Mouse of Goofy in huis. Maar ook speciale uitgaven van Tinkerbell vindt u in onze webshop. Bij Kristalonline vindt u natuurlijk ook de nieuwste Disney series van Frozen.

De Swarovski Disney serie wordt vrijwel ieder jaar uitgebreid met nieuwe limited editions kristallen beeldjes. Bekijk de beeldjes en bestel uw favoriete Swarovski stuk online. Alle stukken wrden geleverd met een originele doos en certificaat van echtheid (tenzij anders vermeld). Indien u voor 15.00 uur bestelt en betaalt, heeft u uw bestelling bovendien morgen al in huis!

Grootste assortiment

Met ruim 1.500 verschillende Swarovski beeldjes op voorraad hebben wij de meest uitgebreide collectie. 

Lage prijzen

De oude Swarovski collectie verkopen wij met kortingen tot wel 70%. De nieuwste Swarovski beeldjes verkopen wij met korting tot 20%.

Snelle levering

Besteld u op een werkdag voor 15:00 uur, en betaald u met iDEAL, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Alleen Nederland)

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief!

Verstuur

Kristalonline te Klaaswaal is niet verbonden met Swarovski, de Daniel Swarovski Organisatie of de Swarovski Crystal Society. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat een gespecialiseerde dienst aan de verzamelaars van Swarovski kristal producten biedt.

Top