• Grootste assortiment
    • Lage prijzen
    • Snelle levering
0 €0,00

Crystal Paradise

Crystal Paradise bestaat uit series tropische dieren in kleur zoals vogels, vlinders, vissen en insecten in verschillende afmetingen. Als eerste heeft Swarovski de kleine modellen van de vogels, vissen, vlinders en insecten uitgebracht, hierna zijn de grotere modellen in collectie gekomen.

De eerste gekleurde stukken werden in de winkels niet goed verkocht. De verzamelaar was namelijk ‘gewend’ aan helder kristal maar naar verloop van tijd werd en word er steeds meer gekleurd Swarovski kristal verkocht. Nu het gekleurde Swarovski steeds meer in trek is bij de verzamelaar zijn de eerst uitgebrachte kleinere series populair geworden bij de verzamelaar maar moeilijk te vinden.

Grootste assortiment

Met ruim 1.500 verschillende Swarovski beeldjes op voorraad hebben wij de meest uitgebreide collectie. 

Lage prijzen

De oude Swarovski collectie verkopen wij met kortingen tot wel 70%. De nieuwste Swarovski beeldjes verkopen wij met korting tot 20%.

Snelle levering

Besteld u op een werkdag voor 15:00 uur, en betaald u met iDEAL, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Alleen Nederland)

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief!

Verstuur

Kristalonline te Klaaswaal is niet verbonden met Swarovski, de Daniel Swarovski Organisatie of de Swarovski Crystal Society. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat een gespecialiseerde dienst aan de verzamelaars van Swarovski kristal producten biedt.

Top