• Grootste assortiment
    • Lage prijzen
    • Snelle levering
0 €0,00
Kies prijs
Filter terugzetten

Jaarstukken

Swarovski jaarstukken

Kristalonline biedt u verschillende Swarovski jaarstukken. Deze collector items zijn slechts in het jaar van uitgifte verkrijgbaar geweest voor de Swarovski verzamelclub, maar in onze webshop krijgt u nog een kans. Ieder jaar heeft een ander thema, dus kies uw favoriet!

In onze collectie vindt u jaarstukken met doos en certificaat maar ook enkele zonder (dit staat er bij vermeld). Om de Swarovski jaarstukken mooi uit te laten komen, hoort er natuurlijk ook een display of titelplaquette bij. De displays horen bij specifieke Swarovski jaarstukken en geven de beeldjes extra uitstraling. Bekijk ons aanbod online.

Grootste assortiment

Met ruim 1.500 verschillende Swarovski beeldjes op voorraad hebben wij de meest uitgebreide collectie. 

Lage prijzen

De oude Swarovski collectie verkopen wij met kortingen tot wel 70%. De nieuwste Swarovski beeldjes verkopen wij met korting tot 20%.

Snelle levering

Besteld u op een werkdag voor 15:00 uur, en betaald u met iDEAL, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Alleen Nederland)

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief!

Verstuur

Kristalonline te Klaaswaal is niet verbonden met Swarovski, de Daniel Swarovski Organisatie of de Swarovski Crystal Society. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat een gespecialiseerde dienst aan de verzamelaars van Swarovski kristal producten biedt.

Top