• Grootste assortiment
    • Lage prijzen
    • Snelle levering
0 €0,00

Crystal Moments

In 1993 startte Swarovski met het thema Crystal Memories.  De Swarovski Memories serie bestond uit allerlei makkelijk te geven cadeauartikelen. Er kwam een groeiende behoefte aan speciale, seizoensgebonden, cadeau ideeën (Kerst, geboorte, Moederdag, Valentijnsdag. Etc). Op basis hiervan ontwierp het Swarovski design team een nieuw thema met de naam Crystal Moments. Dit thema bevat speciale geschenken voor iedereen die iets zoekt voor een speciale gelegenheid. Een nieuwe naam en beschrijving verscheen op Crystal Memories verpakkingen, in de catalogi en productlijsten. Dit thema werd in 2013 opnieuw van naam veranderd in Universal Symbols. De cadeau-ideetjes zijn in de Swarovski prijslijsten onder deze nieuwe naam opgenomen.

Grootste assortiment

Met ruim 1.500 verschillende Swarovski beeldjes op voorraad hebben wij de meest uitgebreide collectie. 

Lage prijzen

De oude Swarovski collectie verkopen wij met kortingen tot wel 70%. De nieuwste Swarovski beeldjes verkopen wij met korting tot 20%.

Snelle levering

Besteld u op een werkdag voor 15:00 uur, en betaald u met iDEAL, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Alleen Nederland)

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief!

Verstuur

Kristalonline te Klaaswaal is niet verbonden met Swarovski, de Daniel Swarovski Organisatie of de Swarovski Crystal Society. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat een gespecialiseerde dienst aan de verzamelaars van Swarovski kristal producten biedt.

Top